‘Puur genieten’ is waar het allemaal om draait bij Landgoed de Uitkijk te Hellendoorn.

Omgeving

Landgoed de Uitkijk ligt midden in de bossen van de Sallandse Heuvelrug, pal aan het Pieterpad. En wel het mooiste gedeelte van het Pieterpad. Dat vinden wij niet alleen zelf, maar ook in vele wandelgidsen, weblogs en door onze gasten wordt de etappe tussen Ommen – Hellendoorn en Hellendoorn – Nijverdal  omschreven als een afwisselend, schitterend en uniek landschap. Vanuit Landgoed de Uitkijk kunt u het Pieterpad traject lopen naar Ommen of naar Holten.

Daarnaast is Landgoed de Uitkijk een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van het prachtige Overijssel. Hellendoorn ligt in het midden van de provincie Overijssel, precies op de grens tussen Salland en Twente. Alle bijzondere en prachtige plekjes zijn daarmee op steenworp afstand te vinden. Bezoek tijdens uw verblijf aan Landgoed de Uitkijk bijvoorbeeld één van de interessante culturele, educatieve, natuurlijke en sportieve activiteiten in de omgeving:

De medewerkers van Landgoed De Uitkijk informeren u graag over de bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving Hellendoorn. Bij de receptie van het hotel zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar.

© Copyright 2017 Landgoed De Uitkijk. All rights reserved ·
Met passie ontwikkeld, Website delivery