‘Puur genieten’ is waar het allemaal om draait bij Landgoed de Uitkijk te Hellendoorn.

Menukaart

Waar zouden we zijn zonder de wisseling van de seizoenen? De herfst is het seizoen van vallende bladeren en spinnen in een web. Pak een dikke jas, maak een boswandeling en ga op zoek naar paddestoelen en kastanjes. Het koelere weer jaagt de eetlust aan, en vraagt om robuuste smaken en stevige gerechten. Deze vindt u terug op onze nieuwe najaar menukaart die vanaf 15 oktober in gaat.

Puur genieten is waar het om draait bij Landgoed De Uitkijk. Gemoedelijk tafelen met familie en vrienden en genieten van pure gerechten gemaakt van dagverse ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. Ambachtelijke streekproducten, een prachtig gerijpt stuk biologisch vlees of op de huid gebakken verse vis, vergezeld van een goed glas wijn.

Op de kaart staat voor ieder wat wils; echte klassiekers als carpaccio, ribeye en crème brûlée, maar ook verrassende gerechten bereid met internationale ingrediënten als wakame, quinoa en couscous. Geeft u de voorkeur aan een lichte maaltijd of heeft u een allergie voor bepaalde ingrediënten, laat het ons dan vooraf weten! Wij passen, waar mogelijk, de gerechten voor u aan.

© Copyright 2017 Landgoed De Uitkijk. All rights reserved ·
Met passie ontwikkeld, Website delivery