‘Puur genieten’ is waar het allemaal om draait bij Landgoed de Uitkijk te Hellendoorn.
Landgoed de Uitkijk impressie

Over ons

Landgoed de Uitkijk heeft op de eerste en tweede verdieping twaalf stijlvolle hotelkamers waarvan enkele met een balkon en er is een luxe suite met bubbelbad. Vanuit het hotel loop of fiets je zo het bos in en ruik je de geur van verse dennennaalden. Vroege vogels kunnen zomaar een ree tegenkomen.

De kinderen kunnen zich uitleven in de bosspeeltuin met boomhut, slingertouw en kabouterhut. Avonturenpark Hellendoorn ligt op een steenworp afstand. Hebben de kinderen na een dag intensief spelen trek gekregen, op de speciale a la carte kinderkaart staat voor ieder wat wils.

De schitterende natuur van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van originele outdoor activiteiten. Denk hierbij aan schapen drijven, mountainbiken of gps opdrachten. Gecombineerd met een vergadering of bijeenkomst. Het hotel beschikt over verschillende stijlvolle zalen met veel daglicht, airconditioning en privé terras. Sluit uw actieve dag buiten af, voor een outdoor cooking diner met grill gerechten. Vers voor u klaargemaakt vanuit de buitenkeuken.

Officiële trouwlocatie

Landgoed De Uitkijk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hellendoorn. Bruidsparen beleven hier een onvergetelijke trouwdag, die ze naar eigen wens kunnen invullen. Trouw in de intieme salon met uitzicht op het bos of bij mooi weer aan de rand van het heideveld. Na de ceremonie kunt u een toost uitbrengen en de bruidstaart aansnijden in de stijlvolle huiskamer of op het vlonder terras. Geniet van een bijzonder huwelijksdiner, aan een lange tafel op het bospad. Nodig familie en vrienden uit voor een swingend avondfeest met DJ of band.

Wandelen in het bos. Afspreken met vrienden. Goede gesprekken voeren in de huiskamer of op het terras. Samen genieten van pure lekkernijen. Proeven en delen. Neem de tijd. Dat maakt dit hotel en restaurant een ontmoetingsplek bij uitstek. Waar je met plezier naar toe komt. Een goed gevulde salade tijdens de lunch. Aan het einde van de middag borrelen. Robuuste planken, gevuld met lekkernijen. Laat de avond rustig overgaan in een avondvullend culinair genoegen. Zonneschijn, regen, wind of sneeuw, voel je welkom bij Landgoed de Uitkijk.

© Copyright 2018 Landgoed De Uitkijk. All rights reserved ·