‘Puur genieten’ is waar het allemaal om draait bij Landgoed de Uitkijk te Hellendoorn.

Vergaderen en bijeenkomsten

Vergaderen of een bijeenkomst bijwonen midden in de natuur van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug? Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn biedt volledig verzorgde vergaderarrangementen vanaf 8 tot 100 personen. Beamer en scherm, flipover en een luxe espressomachine staan klaar voor u in de zaal. Elke vergaderzaal heeft zijn eigen vergaderkoffer. Uitgerust met tal van verschillende schrijfwaren. Klaar om van start te gaan met uw vergadering.

Landgoed de Uitkijk heeft 5 vergaderzalen. De Torenkamer, Reggezaalzaal, Herenkamer I en II en Serre. De zalen zijn uitermate geschikt voor uw netwerkbijeenkomst, jaarpresentatie of training. De maximale capaciteit van de zalen is afhankelijk van de zaalopstelling. U kunt een vergaderzaal per dagdeel huren:

  • Ochtend: 08.00 – 13.00 uur
  • Middag: 13.30 – 17.30 uur
  • Avond: 18.00 – 22.00 uur

Alle vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en er is volop daglicht. Natuurlijk met uitzicht op het bos. U kunt op het aangrenzende privé terras, tijdens de pauze, een cappuccino of espresso drinken. Prettig om dan even de benen te strekken, na intensief vergaderen.

Onze vergaderarrangementen

‘Puur Genieten’ staat centraal bij Landgoed de Uitkijk. U en uw gasten, worden bij elk vergaderarrangement in de watten gelegd met luxe lekkernijen en ambachtelijk bereide gerechten. Afgestemd met de ingrediënten die elk jaargetijde biedt. Reserveer één van onze 12 sfeervolle hotelkamers of luxe suite met bubbelbad, om tot rust te komen na een dag vol vergaderen. Gratis parkeerplaatsen, fietsverhuur en roomservice zijn enkele hotelfaciliteiten die u tot uw beschikking heeft.

De vergaderarrangementen zijn inclusief:

  • Koffie, espresso, cappuccino uit de espressomachine;
  • Verschillende smaken thee;
  • Luxe bonbons en koekjes;
  • Schaal met verse appels;
  • Flessen mineraalwater;
  • Uitgebreide broodjeslunch met een kopje soep, warme snack, luxe belegde sandwiches, vers fruit salade, melk, jus d’orange of een smoothie.

De 12-uurs, 24-uurs, 28-uurs en 32-uurs vergaderarrangementen zijn inclusief een 3-gangen keuze diner. Genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale producten. Vanzelfsprekend houden wij rekening met allergie voor bepaalde ingrediënten. Wij passen, waar mogelijk, de gerechten voor u aan. Graag bij reservering uw wensen doorgeven.

Wilt u uw vergadering of bijeenkomst combineren met een teambuilding activiteit? Het uitgestrekte bos en heideveld met wandelpaden en mountainbikeroutes zijn het decor van Landgoed de Uitkijk. Dit biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van een sportief element tijdens uw bijeenkomst.

© Copyright 2018 Landgoed De Uitkijk. All rights reserved ·