‘Puur genieten’ is waar het allemaal om draait bij Landgoed de Uitkijk te Hellendoorn.

Proosten

Speciale momenten zijn er om te koesteren én om te delen. Heeft u iets te vieren of wilt u graag een gedenkwaardig moment delen met vrienden, familie of kennissen op een unieke locatie? Dan biedt Landgoed de Uitkijk volop mogelijkheden.

Landgoed de Uitkijk beschikt over meerdere feestzalen en mogelijkheden waar u in een ontspannen sfeer uw huwelijksdag, verjaardag, jubileum of (bedrijfs-)feest kunt vieren.

Bovendien is Landgoed de Uitkijk een officiële trouwlocatie van de gemeente Hellendoorn. Bruidsparen beleven een onvergetelijke trouwdag boven op de berg!

Niet alleen in het hotel, maar ook in de omgeving van de Hellendoornse bossen kunt u genoeg doen om uw feest bijzonder te maken. En hier helpen wij u graag bij. Al naar gelang uw wensen en ideeën, leveren wij creatieve invullingen op maat. Ook regelen wij in samenwerking met lokale bedrijven vele activiteiten. Van mountainbike tochten door de Sallandse Heuvelrug tot GPS boswandelingen, solextochten of kano avonturen op de Regge. En hebt u even geen inspiratie? Wij barsten ervan, dus kom maar op met uw verhaal!

Uw droom laten uit komen om te trouwen op een landgoed in het bos? Bekijk onze huwelijks arrangementen!

© Copyright 2018 Landgoed De Uitkijk. All rights reserved ·