‘Puur genieten’ is waar het allemaal om draait bij Landgoed de Uitkijk te Hellendoorn.

Huwelijksarrangementen

Trouwen op een landgoed in het bos

Uw droom laten uit komen om te trouwen op een landgoed in het bos? Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn is een unieke trouwlocatie, waar het mogelijk is om buiten in het bos te trouwen. Uitzicht over heideveld, vogeltjes fluiten, feestelijke bloemdecoraties en de wind die zachtjes door de bomen ruist. Uw ja-woord wordt onvergetelijk op een landgoed in het bos.

Landgoed de Uitkijk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hellendoorn. Gelegen aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. U kunt uw gedenkwaardige dag naar wens invullen. Het exclusief afhuren van het landgoed behoort tot de mogelijkheden. Wij beschikken over 12 hotelkamers en één luxe suite met bubbelbad. Fijn om de volgende ochtend bij het ontbijt in de serre, met uw select gezelschap, na te praten over uw huwelijksdag.

De terrassen rondom Landgoed de Uitkijk, grenzen aan alle feestzalen en ontvangstruimtes. Midden in de natuur snijdt u de bruidstaart aan of proost u met een glas champagne. Trouwen op een landgoed in het bos is sprookjesachtig en biedt uw verschillende sfeervolle mogelijkheden om uw huwelijksdag aan te kleden. Wij bespreken graag uw wensen en denken met u mee om uw trouwdag onvergetelijk te maken.

Geniet van pure gerechten, gemaakt van regionale producten. Alle hapjes, buffetten, diners of outdoor cooking diners worden door onze chef-kok zelf samengesteld met dagverse ingrediënten. De sommelier zorgt voor een bijpassend wijnarrangement. Puur genieten is waar Landgoed de Uitkijk voor staat.

Arrangementen

Heeft u al een locatie om te trouwen, maar nog geen locatie om een receptie of feest te houden? Ook dat kan bij ons. Beleef samen met uw familie, vrienden en kennissen een onvergetelijke dag
Bekijk hieronder onze arrangementen

Voorwaarden

  • Op uw reservering zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
  • Speciale wensen, aanpassingen en uitbreidingen van de arrangementen kunnen mogelijk een prijswijziging met zich meebrengen.
  • Na de genoemde maximale tijdsduur worden dranken berekend op basis van nacalculatie.
  • Bovenstaande arrangementen zijn slecht een greep uit de vele mogelijkheden binnen ons Landgoed. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken zodat wij een voorstel op maat kunnen maken.
© Copyright 2018 Landgoed De Uitkijk. All rights reserved ·