‘Puur genieten’ is waar het allemaal om draait bij Landgoed de Uitkijk te Hellendoorn.
Landgoed de Uitkijk impressie

Restaurant Landgoed de Uitkijk

Bent u op zoek naar een gezellig en sfeervol restaurant in de buurt van Hellendoorn en Nijverdal? Of wilt u na een dagje Attractiepark Hellendoorn nog heerlijk dineren? Dan bent u bij Landgoed de Uitkijk aan het juiste adres!

In het sfeervolle restaurant, de zonnige serre en knusse woonkamer van Landgoed De Uitkijk kunt u op elk moment van de dag genieten van heerlijk en puur eten. Al vroeg in het jaar kunt u buiten ontbijten, koffie drinken, lunchen of een aperitief drinken op de verwarmde veranda van Landgoed De Uitkijk. In de zomer verhuizen wij bij mooi weer het restaurant naar buiten en geniet u van uw lunch of diner op het prachtige terras. Breken de koude dagen aan dan is het heerlijk vertoeven bij de haard met een dampende mok warme chocolademelk of een glas glühwein.

Op de kaart staat voor ieder wat wils; echte klassiekers als carpaccio, rib-eye en crème brûlée, maar ook verrassende gerechten bereid met internationale ingrediënten als wakame, quinoa en couscous. Geeft u de voorkeur aan een lichte maaltijd? Kies dan voor één van de speciale “healthy superfood” gerechten.

Nieuwsgierig geworden en wilt u de kaart bekijken?

Wilt u een tafel reserveren? Dat kan direct via onze website.

© Copyright 2018 Landgoed De Uitkijk. All rights reserved ·