‘Puur genieten’ is waar het allemaal om draait bij Landgoed de Uitkijk te Hellendoorn.

Wildavond 26 oktober

Datum: Vrijdag 26 oktober 2018

 

Half oktober start traditioneel het wildseizoen. Eén van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Het bos biedt volop ingrediënten zoals paddestoelen, kastanjes en bessen. En voor wildliefhebbers hét moment om bij Landgoed De Uitkijk te genieten van een (h)eerlijk wild menu met bijpassende wijnen!

Het jachtseizoen is er om het wild en de groene ruimte waarin het wild leeft in stand te houden. Het is dan ook voor een belangrijk deel toegespitst op actief natuurbeheer. De moderne jager is vóór alles een wildkenner en faunabeschermer.
Wild eten is absoluut verantwoord en u kunt dus met een gerust hart genieten van puur en eerlijk scharrelvlees van de ree, fazant, haas, patrijs, eend of wildzwijn.

 

Speciaal voor alle wild & natuur liefhebbers organiseren wij op vrijdag 26 oktober een speciale
Wildavond

  • Ontvangst buiten met een apéritief en amuse
  • Wandeling naar de diepe zandkuil met fakkels
  • Luister naar het spannende verhaal van de Sagenverteller
  • Voorgerecht en glas pompoensoep bij de zandkuil
  • Het tussengerecht en hoofdgerecht serveren we in het restaurant
  • Bijpassende wijnen bij het menu
  • Mineraal water
  • Koffie of thee met bonbons na het diner

Prijs: € 85,00 per persoon
Prijs: € 145,00 per persoon inclusief overnachting in een deluxe kamer met Sallands ontbijtbuffet

Aanvang: 18.00 uur – start programma 18.30 uur


Taxiservice

Wilt u beide genieten van een goed glas wijn maar niet overnachten? Boek dan onze taxiservice voor € 50,-
Wij halen en brengen u thuis binnen een straal van 10 km om Hellendoorn.

 

Menu

Amuse
Macaron van krentenwegge – mousse van wildzwijn – gelei van Amsterdamse ui

Gerecht bij de zandkuil
Rouleaux van fazant – lever – pistache en schuim van zuurkool
Gebrande pompoensoep – smeerkaas – chorizo olie

Tussengerecht
Terrine van Kernhem – roggebrood – gel van rode wijn – chutney van witte druif – blanke aceto balsamico

Hoofdgerecht
Hertenrug filet – baklever – abrikoos – jus van vanille en roze peper

Dessert
Panna cotta van pure chocolade – chocolade mousse – tonkabonen  ijs

Wildmenu
© Copyright 2018 Landgoed De Uitkijk. All rights reserved ·