‘Puur genieten’ is waar het allemaal om draait bij Landgoed de Uitkijk te Hellendoorn.

Vergaderen aan de rand van het bos

Vergaderen of een bijeenkomst bijwonen midden in de natuur van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug? Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn biedt volledig verzorgde vergaderarrangementen vanaf 8 tot 100 personen. Beamer en scherm, flipover en een luxe espressomachine staan klaar voor u in de zaal.

Landgoed de Uitkijk heeft 5 vergaderzalen. De Torenkamer, Reggezaalzaal, Herenkamer I en II en Serre. De zalen zijn uitermate geschikt voor uw netwerkbijeenkomst, jaarpresentatie of training. De maximale capaciteit van de zalen is afhankelijk van de zaalopstelling. U kunt een vergaderzaal per dagdeel huren:

  • Ochtend: 08.00 – 13.00 uur
  • Middag: 13.30 – 17.30 uur
  • Avond: 18.00 – 22.00 uur

Alle vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en er is volop daglicht. Natuurlijk met uitzicht op het bos. U kunt op het aangrenzende privé terras, tijdens de pauze, een cappuccino of espresso drinken. Prettig om dan even de benen te strekken, na intensief vergaderen.

‘Puur Genieten’ staat centraal bij Landgoed de Uitkijk. U en uw gasten, worden bij elk vergaderarrangement in de watten gelegd met luxe lekkernijen en ambachtelijk bereide gerechten. Afgestemd met de ingrediënten die elk jaargetijde biedt. Reserveer één van onze 12 sfeervolle hotelkamers of luxe suite met bubbelbad, om tot rust te komen na een dag vol vergaderen. Gratis parkeerplaatsen, fietsverhuur en roomservice zijn enkele hotelfaciliteiten die u tot uw beschikking heeft.

Vergaderarrangementen

Audiovisuele middelen

Muziek Box: € 30,00
Geluidsboxen tbv computer: € 10,00
Fotokopie per stuk: € 0,20

Overige apparatuur/faciliteiten op aanvraag beschikbaar

© Copyright 2018 Landgoed De Uitkijk. All rights reserved ·